Men gör rätt!

Idag fick jag ett sms från Peace & Love:
"Imorgon 1:a oktober släpps biljetterna till Peace & Love 2010. Då kan du även önska band på hemsidan. Köper du innan första bandsläpp (27-okt) tjänar du 200 kr."

Alltså, JAG lär ju inte vara den enda som har detta nyhetsutskick via sms, det måste vara hur många som helst! Eller?! Varför kan dom då inte vara lite seriösa och rådfråga någon kunnig person om vad/hur dom ska formulera sig?! Blir så vansinnigt trött.
Funderade på att skriva ett mail till dom, men nä; jag blir alldeles för trött på såna där otroligt pinsamma pinsamheter.
Så trött att jag inte ens orkar skriva mera. Usch.

Dagens Don't
: Seriöst oseriösa grejer.

Felsägning.

I lördags på Mississippi Inn körde servitrinsen denna felsägning:
- Bla bla, blandad komplott, bla bla.
Och idag var det en kund som sade sig vara lite konfundersam.
Men jag rättade varken servitris eller kund, det kändes inte riktigt som att det var läge för det. :D

En lemur i present!

Köpte födelsedagspresenter till Tuva idag, hon fyller ju hela 2 år den 24:e oktober!
Var även tvungen att köpa en apgullig(!) mjukislemur som hon fick idag. Var alltså till Medväga och åt kalops och fikade.
Lemuren döptes till Charlie efter "Charlie och Lola", ett barnprogram om Charlie och hans lillasyster Lola.
Lola är snäll och lite lustig.

Tuva rekommenderar:
Charlie och Lola på Barnkanalen!

Döda får?

Var in på Kupolen på lunchen och köpte mig ett par äkta fårskinnstofflor, av märket Axelda,för 299:-, så nu vill jag bara vara hemma, ha mystofflorna på, dricka kaffe, äta mandlar och spela tv-spel. ;)

Men jag har ett litet problem... Vi har ju tid hos Fredde Vispgrädde den 31:a oktober, vilket i sig inte är nåt problem. Problemet ligger i att jag inte har en aning om vad jag ska ha för motiv. Det där med kromad panter verkar vara för klurigt, så jag ska hitta på nåt annat. Men VAD?!

Dagens Don't: Att jag kan ha svårt för att tänka utanför lådan ibland.


Verkligen kallt och storm.

Ja, kanske inte storm men det blåser för mycket i alla fall.
Idag fick jag 600:- i presentkort av jobbet. Perfekt. Då kanske jag borde köpa mig ett par fluffiga tofflor. Så att jag slipper frysa om fötterna i vinter. Och nu. Det var 3.1 grader varmt när jag promenerade till jobbet. Men det kändes mest kallt. Fy fan.

Horan Birgitta.

Kanske att jag även skulle visa Er hur horan Birgitta fläker ut
sig på Svansis arm också?


Men klant.

Jag trodde ju att jag började jobba kl 07.30 imorse och traskade lydigt hit. Men nej då; insåg efter ett tag att jag började 08.00... Jag är så klantig ibland.
Fast jag får sluta kl 14.00 och det är ju bra.

I swallow.

Så, då var denna helgen avklarad. Som vanligt med ett par missar i planeringen men på de hela taget är jag nöjd. Fredagen började med sen middag på Mississippi Inn kl 20.15. Både jag och Anders åt grillad lammrostbiff och pommes och det var bland det godaste kött jag ätit faktiskt!
Dock var portionen lite snålt tilltagen; jag blev okej mätt men Svansis var mera hungrig. Så till efterrätt tog han en meny på McDonalds och jag köpte en kaffe. :D
Vi traskade vidare till Bröderna Olssons och drack en öl och sen var vi hemma igen vid 22.15, lagom till min spruta. Det kallar jag för en effektiv helkväll!
Tog en Southern Comfort och kollade lite på tv.



Vi började lördagen med att försöka shoppa lite på Söder. Svansis hittade jeans, jag hittade bara tråkigt puder, hårspännen och nagellack. Åt brunch på McDonals och det godaste kaffet köpte vi på 7Eleven.
Sol och skönt trots att det blåste lite. :)
Hem till lägenheten och fixa lite innan vi åkte till Högdalen och Salong Betong.
Men det konstigaste var när jag var in på H&M i Ringengallerian; för det första lär det ska vara den rörigaste butiken i Sverige och för det andra så är det assvårt att hitta nåt. Jag skulle ju bara ha en tunn, vanlig och svart cardigan. Hittade dom till slut, märkta med 14.95 euro, men det sket jag i.
Tog den och en deo och för 39.90 och betalade typ 65 spänn?! Ha, ha; hon tog 14.95 SVENSKA kronor för koftan. :D Men jag var nöjd.
Väl framme på salongen började Svansis, jag förundrades mest över alla tuffingar som också dyker upp där.

;D




Stjärtfjädrarna går över handledsknölen. Det gjorde apont...

Vi var klara vid 21.30 men naturligtvis var det nån slags brand vid Gullmarsplan som knasade till tunnelbana så vi lära ta taxi. Med en taxichaufför som hoppades att det var poliser som brann. Huh?
Och vi missade bandet vi skulle se. Snackade skit och drack Fishmen istället. Sen blev Svansis lie överförfriskad så vi gick hem.
Den 31:a oktober tar vi nya tag!


Näst intill sämst..!

Alltså, det enda jag har lyckats göra av dagens måsten är att duscha och packa lite. Shit, vad dålig jag är ibland. :D Men jag gjorde annat, målade naglarna t ex! Och jag tror att vi ska åka vid 16-tiden så jag hinner nog inte göra allt det där andra för nu måste jag ju data lite.
Och jag borde gå och packa ner bilden som jag ska tatuera för annars kan jag ju komma hem med vad som helst. Jag gör det NU.


Vin on my mind.

Oj, oj, oj så skönt att vara ledig idag!
Men bara för att jag är ledig så betyder ju inte det att jag inte har grejer att göra, nu ska jag till exempel duscha, Sen måste jag gå till bolaget och välja vin, packa vad jag nu ska ha med mig, handla lite, gå till apoteket, kanske städa lite...
Och eftersom bodsbokningen är kl 20.00 så känns det som en bra idé att äta nåt innan dess också. ;D

Vax och Gås.

Men det är ju fan inte lätt att vaxa benen själv. I alla fall inte om det ska bli bra... Men just nu så är dåligt bättre än inget, för jag hade inte rakat benen på en hel månad?! Blev nästan rädd för mig själv när jag tog mig en ordentlig titt på dom! :D
Pratade med födelsedags-Fredde idag för att höra vilken tid vi ska tatuera på lördag, men han hade inte kommit så långt i kalendern. ;D På lördag kväll ska vi väl i alla fall hinna med en sväng till Klubb Gås och kolla på Kombat Katz. Vet inte riktigt vad det är men det lilla jag hört lät bra.
Förresten kanske jag ska vara så seriös att jag mobilbloggar från huvudstaden. ;)



Hur blir det med pengarna?

Inför Stockholmsbesöket funderar jag lite över hur det blir med alla dom där pengarna som försvann i det "spektakulära" rånet? Dom pengarna som egentligen skulle finnas i diverse bankomater och sådär...
Finns det några pengar alls eller gör jag bäst i att ta ut en ansenlig summa INNAN vi åker? :D

Nyfiken igen.

Men vad händer nu? Tre brandbilar, en polisbil och en ambulans i full karriär på rv 50 mot Ludvika... Nyfiken går i taket.
Och tidningarnas hemsidor är ju så ofantligt sega med sina nyheter.

Äsch, det var inget extraordinärt; nån gammal trafikolycka.

-------

Och nu; två ambulanser på rv 70 mot Leksand; mopedolycka på Tjärnavägen.
Det tjuter sirener hela tiden så Nyfiken får ingen arbetsro.

Men godmorgon!

Ja, morgon är det ju i alla fall... Fast det var bara 4.3 grader när jag gick till jobbet och egentligen vill jag bara sooova. :/ Men jag slutar 12.30. Fast då måste jag sortera tvätt eftersom jag har tvättid kl 14.30.
Men kanske att jag hinner ta mig en power nap innan?

Mina 2 dejter.

Carre och Jenny var här och fikade kaffe, vaniljmunk och nån smaskig chokladrulle. Och jag har även sån tur att Carre ska på jobbfest på lördag, så hon kan sova hos oss och samtidigt hålla Figgo sällskap! Perfekt!

 

Dagens Do: En trevlig fikastund!

Produktiv f.m.

Mm, känner att jag har haft en skapligt produktiv morgon/förmiddag. Först blev jag ju lite upphetsad över helikopterrånet och sen över Ikea. Och så var jag ju tvungen att jobba mitt i all uppståndelse också.
Men sen var jag duktig och mindes att köpa ett frimärke som jag postade. Ja, såklart satte jag fast det på det som skulle i brevlådan samtidigt, jag är ju inte dum.
Jag har även fixat två dejter till i eftermiddag och kattvakt till på lördag. Och så ska jag färga håret (trööööööööööök) idag också. Hå hå, ja ja.



Väldigt gamla frimärken.

Nämen?! Bra skit!

Som om inte ett spektakulärt rån vore nog så fick jag mig en glad överraskning genom den HÄR artikeln idag! Fy fan så nice säger jag bara, det var ju på tiden!
Nu hoppas jag bara att det inte ska ta alltför lång tid innan dom slår upp portarna. :)

Dagens Do: IKEA till Borlänge!

Inside information. :D

Tur att jag betecknas som "agent" i mitt arbete för idag har jag redan fått lite information angående det här rånet i Västberga; eller ja, inte info om just rånet men det är kaos och poliser med dragna vapen överallt! Cool.
Tyckte annars att det där med att råna med hjälp av en gråmålad helikopter var alldeles utomordentligt ball för att vara i Sverige. :D

Grillparadiset på internet?!

Men hittade jag en skithärlig sida på internet eller?!
Wohooo; jag tror jag dööööööör! Vill handla ALLT och ha en jättegrill á la USA-format! Kolla in
www.grillhouse.se genast. :D


I lagens namn.

Oftast ser man om ett stavfel är just ett stavfel eller bara slarv. MEN. Man ser även folk som försöker verka väldans duktiga och viktiga och skriver "de" och "dem". På ställen som är helt åt helvete fel. Vi tar ett exempel:
"Dem sa att jag måste plugga mera svenska."
Ser Ni? Det är helt fel; antingen skriver man "de" eller "dom" i just denna mening. Men det bästa är att inte försöka verka smart om man inte är riktigt säker, och istället skriva "dom" som då ersätter både "de" och "dem". Enkelt.
Ja, jo; jag vet att "dom" från början var talspråk, men numera är det helt godkänt enligt SAOL. ;)
Själv tycker jag att det där med de och dem ser så stenålder ut så jag skiter i det.

This is rock'n'roll!

Hmm, jag funderar lite på vad jag ska kunna laga till för käk med min nya rock'n'rollkrydda. Vad tror Ni?
Den innehåller chili, paprika, vitlök, svartpeppar och persilja och var riktigt god!

 


Missad Anka.

Fan, jag känner att jag har missat nåt, nämligen den här Anna Anka...
Jag känner att jag inte riktigt är med i matchen när den här Fru Anka kommer på tal. Men det beror på att jag nästan alltid jobbar kväll när hon är på tv. Efter vad jag har lyckats snappa upp så verkar hon inte särskilt klipsk.

Däremot får jag känslan av att hon är helt jävla livegen och inte har mycket att säga till om. Hon verkar ha gjort sin mans skeva åsikter till sina egna och det är ju egentligen jättetragiskt. Eller? Hon kanske gillar det?
Fast det tror jag inte, för jag lyckades se lite av en repris på det gamla programmet och där sa hon nåt i stil med att hon ibland inte alls hade nån lust att åka runt på sin mans konserter men att hon var tvungen, hon hade inget val. Skrev jag att det var tragiskt? Ja, jag gjorde ju det.

Dagens Don't: Att känna att man måste göra saker som man egentligen inte vill, bara för att vara till lags. Då spelar det ingen roll om det gäller diskning eller att suga kuk.

4 dagar är lagom.

För den här veckan har jag bara fyra dagars jobb framör mig eftersom att jag jobbade i lördags! Väldigt skönt för mig. Och sen åker vi ju till Stockholm på fredag, bra skit.
På fredag kväll ska vi lyxa till det och testa
Mississippi Inn på Söder. :)
Och på lördag är det tatueringsdags. Men även den här veckan hade jag några tråkiga måsten att ta tag i, typ hårfärgning och tvätt... Och jag får INTE glömma att posta det gamla vykortet!

Snopet värre.

Igår bestämde vi en spontanutgång. Såhär i efterhand kunde vi lika gärna ha stannat hemma för det var skittråkigt... Typiskt.
Och idag var vi ner på marknaden och köpte marknadskrafs. En katt i påse och Rock'n'roll-krydda t ex. :D

Och älgkorv, gudomligt goda munkar, kalla varma chips & godisremmar.

Bättre upp!

När jag började på gymnasiet, för 16 år sedan!, så connectade jag himla bra med en tjej i min klass. Vi kan kalla henne för Carre och vi broderade kossor tillsammans på syslöjden.
Vi är fortfarande väldigt bra kompisar och nu har hon startat en blogg som Ni kan läsa
här. Do it! För det är fan bättre än FREDAGSMYS.

Men sluta, för i h**vete!

Nä, nu orkar jag faktiskt inte mera, jag orkar varken se eller höra det där jävla ordet FREDAGSMYS överallt. Överallt är det FREDAGSMYS; på Facebook är det FREDAGSMYS, på Twitter är det FREDAGSMYS och i varenda jävla blogg på hela internet är det FREDAGSMYYYYS!
Är det från den där reklamen det kommer?
Från den där som jag inte ens vet vad det är reklam FÖR... Är det kyckling, chips, Svenska spel eller vad fan är det?! Aha, det är reklam för FREDAGSMYS. Men tydligen är det nåt ohyggligt bra eftersom hela svenska folket anammat detta uttryck. FREDAGSMYS.
Det låter bedrövligt löjligt, jag hoppas att föräldrarna stör Er asmycket och Ni får fan skärpa till Er!
Jävla töntar.


Baby, baby.

Sådär; middagen med Jenny & Eken var lyckad men jag skulle ha haft en till burk kokosmjölk i kycklinggrytan. Det ska jag ha nästa gång. :)



Just nu sitter jag och får en liten nostalgikick genom Dirty Dancing. Blir lite avundsjuk på Baby; JAG vill också ha Baby som smeknamn!
Och imorgon ska jag jobba 07.30-14.00, det verkar ju astråkigt. På riktigt.


Dagens katt, Figgo.

 


I'm Kyrkråtta.

Men det är konstigt att man kan köpa grejer trots att man inte har några pengar... Var in på Kupolen på lunchen och köpte ett svart linne, hårtoning och en förvaringsask med fack. Till mitt pyssel jag beställt på faktura. :D
Vad kan det vara jag måste ha en klurig ask till? Och vilken storlek?


Iförd kort-kort & toppluva.

Mm, det är väl så man borde klä sig egentligen. Speciellt när det är 5.8 grader när jag går TILL jobbet och typ 18 grader när jag går därifrån.
Det är det sämsta med hösten; att man inte riktigt vet hur man ska klä sig...

Pangkaka.

Nu så! Igår hade jag en meny planerad för hela tre dagar framåt!
Fattar Ni; TRE HELA DAGAR! Idag blev det pannkakor med hallonsylt, grädde och kanelkryddade bananer, imorgon är det pasta Carbonara och på fredag är det nån slags thaikyckling med kokosmjölk, lime, färsk ingefära och grön chili på menyn. Och lite röd currypasta också. För vi ska ha fredagsbjudning! ;D


Ska det vara såhär?!

Det är verkligen pinsamt när datorerna, programmen och systemen på jobbet är lika sega som en tant med grava höftledsproblem. Dom håller på att felsöka nu men grejen är att det här segeriet har pågått sedan i måndags...
Det är väldigt frustrerande med tanke på att alla kundkontakter ska vara så kort tid som möjligt.

Dagens Don't: Skitsystem.

Lili var borta...

"Vi skulle kolla på Lili och Sussie, men det var bara Sussie där..."
Det var Svansis som berättade den lilla anekdoten i bilen från Ikea. Det vara bara Sussie där... Humor! Så besvikna alla lär ha blivit! :D




Dagens Do
: Lili & Sussie!

Min pyssliga hjärna.

Jo, jag har fått pyssel på hjärnan. Det är lite jobbigt när jag inte har några pengar att köpa pysselgrejer för... Men va fan; det finns ju faktura! ;D Kanske att jag ska knåpa ihop en födelsedagspresent. Fast kanske att jag inte ger bort den om den inte blir bra. Typiskt och snopet.
Fast det är väl bara att lägga manken till och göra sitt bästa.

Verkligen sorgligt...

Patrick Swayze är död. DET är sorligt tycker jag. Faktiskt.
Blev helt tårögd när jag läste det och naturligtvis var jag tvungen att gå in på YouTube och leta klipp från Dirty Dancing. Och det gjorde ju inte saken bättre... Man inser mera att man börjar bli gammal när artister och skådespelare, som man växte upp med, dör. Lite läskigt är det allt.


Som jag helst minns honom. :)

Patrick Swayze
18/8 1952 - 14/9 2009







Dagens Don't: När den bistra verkligheten gör sig påmind.

Jag vill, jag vill, jag vill!

Sitter på jobbet och har aptråkigt... Tänker på att jag jättegärna skulle vilja bli överraskad snart. Ett oväntat sms eller kanske ett restaurangbesök som planerats bakom min rygg.
Bli hämtad i bil för att åka på en otippad utflykt kanske.
Få en present bara för att.
Men jag får göra mina egna presenter så jag beställde lite grejer från
Panduro idag. Som vanligt har jag en bild i huvudet. ;)

Jobbiga ljud man kan vara utan.

Ambulanssirener. Dom är väldigt jobbiga att vakna till. Speciellt när ambulansen parkerar utanför sovrumsfönstret.
Och Nyfiken i en strut är ju tvungen att kliva upp och kolla vad som försiggår.
Sjukvårdskillarna kliver in i våran trappuppgång och då måste ju Nyfiken i en strut springa ut i hallen och kolla kikhålet i dörren. Eller heter det titthål?
Eller vad heter det egentligen?! Hmm...
Ja, i alla fall gick dom in hos tanten som luktar gammal sur disktrasa.
Fast hon var nog inte så illa däran; hon gick ut utan stöd och lade sig på båren.
Men jag tror att hon borde få bo på nåt hem i fortsättningen, både för hennes egen och våran skull.
För hon säger ju själv att hon är så himla rädd för att gå i trappen och så verkar hon rätt så förvirrad.
Hon visste inte ens hur man låste dörren...


Dagens Don't: Att Nyfiken i en strut inte kan slappna av.

Bokstavsbarn?! ;D

Idag drabbades jag och Svansis av ett uns effektivitet;
vi vek dom skrynkligaste sängkläderna i värlshistorien, bäddade rent och åkte till Nazi och pantade tomglas.
Och slängde glasflaskor och plåtburkar.
Sen var planen att vi skulle städa och laga currygryta men då blev vi bjudna på kaffe hos Jenny & Eken så vi åkte dit istället. ;D
Jag menar, städa kan man ju göra någon annan dag!
När vi kom till Medväga hade Tuva ätit nån slags fisk men vi är inte säkra på vad dom hade kryddat den med; Tuva var som besatt, sprang fram och tillbaka och det var Akta Dig (Lilla Snigel) hit och Titti, Titti (Pippi) dit.
Och det var Björnen Sover (i en sekund) hit och kasta hårda leksaker i golvet dit.
Och det är roligt att hon svarar "ja" på det mesta:
- Men Tuva, har du tagit nån drog, frågar jag.
- Ja! svarar hon med världens största smil.
Eller:
- Men Tuva, nu måste du väl vara törstig va?
- Ja!
- Ska du inte dricka lite vatten då?
- Nej!
Ja, men det är ju tur att hon har roligt i alla fall. Vi har också lite roligt. Åt henne. :P



Pippis pappa är också en stor favorit hos Tuva!

En trevlig Ikeastund.

Man blir alltid lika nöjd med att man får så mycket grejer för så lite pengar på Ikea!




När vi hade handlat färdigt så körde vi driven på McDonalds för att köpa kaffe. Fast hon som tog beställningen hörde skitdåligt. Det var svårt med fyra små kaffe med mjölk, två chokladmunkar och en muffin men till slut blev det rätt. När vi fick beställningen i luckan så fick vi även ett:
- Ha en trevlig fikastund!
Det var väldigt rolig, mest för att det lät skitlöjligt. Men jag antar att personalen har blivit beordrade att säga töntiga grejer till kunderna. Man blir ju ofta det.


En trevlig fikastund. :D

Old school, baby.

Japp, vi kör lite old school idag. We like. :D



Botad..!

Jag tror att Stockholmspunk gjorde susen för idag har jag varken huvudvärk eller annat! Och fint väder så jag tror att jag, pengabristen till trots, följer med Jenny & Eken till Ikea. :)

Dagens Do: Tysta Mari botar svininfluensa!

Självdiciplin 0.

Visst; somnade ett par timmar efter jobbet och vaknade med lite ont i nacken.
Fast det gick inte över och nu har jag ont i huvudet också... Jag tänker den nya inluensan direkt. Såklart.
Frös lite så jag drack en kopp te. Men jaha?
Då fick jag värsta svettattacken istället.
Så med mina göromål jag hade idag blev det inte mycket.
Eller ja, det blev inget alls.

Tror att svininfluensa hålls i schack med hjälp av körsbärsyoghurt och chips. Så det var ju tur för mig att Svansis är jättesnäll och åker till Nazi och handlar..! :) Tror även att lite schysst svensk punk hjälper,

Tysta Mari - Diamanter & Nålar

(Och ja; det är ju liksom meningen att Ni ska kolla videon...)

Nu får dom passa sig! ;D

Slutar jobbet om en kvart och då går jag hem och äter nåt.
Måste även fixa med naglarna trots att det kan vara bland det tråkigaste jag vet, men nu är dom trasiga och har avskavt nagellack så det är tvunget att bli mandelolja och poleringsfil.
Är även tvungen att ta tag i den där lakansvikningen. (Nej, vi har inte gjort det ÄN...)

Och jag tror att vi måste kolla på två filmer innan kl 18, för då ska dom ju vara tillbakalämnade... :/

Dagens Do: Hembiträden och betjänter.

Min bläcksamling.

Jag firar lite mera och delar med mig av mitt kroppsbläck. Nytt, gammalt, snyggt och mindre snyggt i en salig blandning. Håll till godo och godnatt!


Charlie Andersson (RIP) - Cross Road Piercing & Tattoo, Borlänge
Fredrik Schultzberg -
Salong Betong, Stockholm
Monica Zetterqvist


 


Dom utlovade bilderna.





Den lagade väskan.


Helena stjärnor!


Och eftersom det är rekord på rekord med
hela 21 läsare så får Ni även se
t-shirten från Haléns!

Åhå; ett besöksrekord!

Galet; idag har jag ett besöksrekord! 19 unika besökare! ;D
Och det tänker jag fira genom att visa Er bilder
på mina Stockholmsinköp.
Alltså, väskan (som gick sönder, men som jag nu har lagat!) och den tjusiga ringen. ;)

Telefon? Nä, inte här.

I alla fall inte mobilen för den glömde jag hemma idag. Men det var bara för att jag och Svansis var uppe samtidigt. Förresten gjorde han en konstig grej imorse; han käkade mackor. Ja, just DET var ju inte så konstigt, men Ni vet hur det är med färdigskivat bröd, att den första och sista skivan alltid är jättetunn och liten och man äter den inte?
Hur som helst så skulle jag göra en macka som jag skulle ta med till jobbet.
Det gick inte för det fanns inga. Förutom en liten sorglig början- eller slutskiva. Och den hade han stoppat tillbaka i skåpet... Varför? För att han planerar att äta den till frukost imorgon?
Eller för att JAG skulle äta den?
Varför skulle JAG vilja det om inte ens HAN vill?
Antar att det är ännu en sån där killgrej. Lika som att lägga diskborsten i diskhon trots att det finns en krok som passar utmärkt för diskborstar att hänga på. Eller som att vårat köksbord är självavsmulande, dvs att smulorna försvinner av sig själva.
Perfekt bra.

Ibland är killar inte så smarta.

Hello Kitty.

Japp, Hello Kitty är verkligen häftig. Verkligen.
Verkligen jättehäftig. Supercoolt. För att inte tala om gullig. Verkligen.
Om du är sju år. INTE om du är 18 år. Då är det bara helt otroligt pinsamt.

Dagens Don't
: Att vara besatt av Hello Kitty-grejer när du har nått vuxen ålder. Lider du av någon form av störning är du ursäktad.

För många idéer, för lite hud.

Idag får jag gå till Apoteket och hämta mina sprutor. Japp. Jag längtar tills den dagen dom säger åt mig att jag kan få tabletter istället; det verkar ju asmycket bättre. Nu är jag mest less på det här spruteriet.

Annars så har jag typ tusen tatueringsidéer. Det är svalor och kromade pantrar t ex. Vill ju egentligen ha en svart panter men när jag googlar så finns det typ 3 st olika som är tuffa och det betyder att det finns ett otal människor med just dessa. Så jag vill ha en kromad istället.
Hur nu DET skulle se ut? Vad tror Ni?
Jag kör ju på höger arm och har bara ovansidan av handleden, undersidan av underarmen och insidan av överarmen kvar... För motiv alltså. Och sen bakgrund på det.
Men hur gör jag med leopardmönstret då? Vart gör jag av DET?
Och det behövs dollars. Mycket av den vara också...

Om SJ's skeva vision.

Jag läser följande på SJ's hemsida:

"Alla vill ta tåget!
SJs vision syftar till att få så många som möjligt att välja tåget. För miljö och samhälle är tåget det enda hållbara transportmedlet som kan utvecklas och byggas ut i stor omfattning."


Min slutsats är att SJ vill att vi ska åka tåg istället för att ta bilen.
Men när jag vill åka tåg från Borlänge till Stockholm så kostar en enkel biljett mellan 300-500 kronor. ENKEL resa. Det kan ju bli uppemot 2000 kronor om jag och Svansis skulle ta tåget till huvudstaden. Vad är det för fel?
Är det då konstigt att man väljer att ta bilen och betala 500 kronor för samma resa?!
SJ verkar ju vara lite dumma i huvudet. På riktigt.
För om man är över 26 år så räknar dom med att man tydligen kan lägga hur mycket pengar som helst på att åka med deras jävla skittåg.

Dagens Don't: Att SJ har en vision som förutsätter att man typ är ekonomiskt oberoende.

Helt bakom. :D

Men? Hur kunde jag missa att det är Idol-premiär idag?!
Jag tycker ju att det är roligt med folk som tror att dom kan sjunga! Så det skulle kunna vara så att Svansis inte får se Wipeout US ikväll...
För Idol är ju faktiskt roligare.
Men jag skulle ju behöva äta nåt också men hur ska jag ha tid med det? Kanske om min kära vill hämta mig när jag slutar och köpa mat från McDonalds?
DET skulle jag gilla. Tänk om han kunde läsa tankar. Eller min blogg...



Grattis Telia.

Det är drygt med kundtjänster. När man vet att det sitter såna som jag och svarar.
Ringde Telia i typ mars-april för att säga upp mitt telefonabonnemang. 3 månaders uppsägningstid så jag var smart och bad om meddelandebox under dom månaderna. "Inga problem" kvittrade den unga, blonda 19-åriga kundtjänstmedarbeterskan. (Ja, jag generaliserar. Med all rätt.)
Men. Har jag fortfarande meddelandebox? Naturligtvis.
Så jag ringde upp Telia idag och pratade med, en inte fullt så blond, Karin.
Fick veta att man inte alls kunde göra så som det var sagt, men hon var ändå snäll och sa upp abonnemanget med det samma. Fast det var ju det enda rätta. Äntligen.
60 kronor mindre i räkningar varje månad! Och 60 kronor, det är faktiskt början på 100 miljoner det!

Annars händer det faktiskt ingenting... Och det är ju verkligen synd. Mest för alla mina läsare. Typ 9 stycken. :D

Gårdagens.











Verkligen höst. Verkligen.

Fast en väldig skön höstdag idag! Som att det blev en väldigt fin höstkväll igår.
Jag och Svansis gick lite vid älven och jag försökte fotografera. Men det där med ögonblicksfotografering är lite svårt tycker jag; hittade ett bi på en blomma, fotade, disponerade bilden och klick-klick-klick. Fine.
Sen kollade jag upp och då kom det en nässelfjäril fladdrande, landade på biet i en halv sekund och fladdrade sedan vidare...
Ja; absolut hann jag ta en bild! Eller inte. Förstås.

Sen träffade vi Eken, Jenny & Tuva och bestämde pizza hos dom.
Kollade på "Kåt mamma söker ung hockeyrumpa" och det var ju minst sagt pinsamt. MINST sagt.
Fast det var ju lite otippat att det var en kille som hade en Salong Betong-tisha?!

Dagens Don't: Att jag måste sitta inne när det är sol ute.

Häxan Surtant.

Idag har jag haft besök av Jenny. Vi drack kaffe och gjorde kycklingsallad, diskuterade huruvida Lady Gaga är hermafrodit och att det bara är typ 6 veckor kvar tills den nya bebisen kommer. Ja, Jennys alltså. :)

Den här helgen har inte erbjudit så mycket annat spännande faktiskt. Ska väl vika sängkläder och handdukar idag...
Mycket ospännande. Kanske gör det med ögonbindel för att höja spänningsfaktorn?
Kan ju bli riktigt galet om jag ska klättra upp på stolar och lägga in handdukarna i skåpet om jag inte ser nåt?! :D

Idioti deluxe.

Alltså, på vardagarna är det inte ett skit på tv. Ingen film, inget alls. Bara skitserier.
Men.
På lördagar visar alla kanaler typ 3 filmer var. Varför?! För att alla är hemma och kollar på tv på lördagar?
Kan dom inte bara sprida ut filmerna under veckorna istället?
Idioti.

Och förresten skulle jag köpa en tvättkorg idag, men det gick inte.
Varken på Biltema, ÖB eller Rusta. Inte ens på Dollarstore.
Fast det kanske går bättre om man åker dit när butiken är öppen...

Riskgrupp? Självklart.

Ja, naturligtvis tillhör både jag och Jenny riskgrupperna när det göller den här gamla influensan; jag med min MS och hon som är gravid. Det hade man ju kunnat räkna ut. Å andra sidan innebär det även att vi har förtur till vaccin.
Om man nu vill ha vaccin. Hur ska man veta?
Ja, ja; man får ju olika information HELA tiden.

Igår var det inte alls fredagsmys här. Vi skulle åka och hyra film och sen handla. Väldigt svårt att hitta filmer man vill se, men till slut hade vi i alla fall tre stycken.
Satte oss i bilen för att fortsätta till Ica Nazi. (Ja, jag vet att Nazi kan uppfattas som stötande om man är helt humorbefriad men om man skriver "Maxi" på telefonen så blir det "Nazi".)
Svansis blev lite grinig på en halv sekund och började gnälla om att det inte fanns nåt att göra bla bla bla.
Och sen ifrågasatte han varför JAG aldrig vill göra nåt? Eller åka någonstans? Vad?!
Om jag inte missminner mig så var det mitt förslag att åka iväg förra helgen.

Nu är det ju tyvärr så att min sjukdom gör att jag ofta känner mig trött, mitt immunförsvar beter sig inte normalt och jag behöver ta det lugnt då och då.
Speciellt som jag inte får sova särskilt bra.
Och just det där med sömnen är ju dumt eftersom det är när man sover som kroppen får en chans att återhämta sig och, t ex, stärka immunförsvaret.
Sen känns det ju jobbigt om jag ska behöva berätta det hela tiden, då känns det mest som att jag "skyller på" min MS.
Hur som helst så handlade vi, åkte hem och jag lagade mat. Serverade maten. Diskade disken.
Kollade på en av filmerna, The Wrestler som inte var så bra. Så jag hoppas att Slumdog Millionaire är bättre.

Vid 23.30 la jag mig i sängen och läste, sen satte jag i öronpropparna och sov.

Jag hoppas på att den här dagen blir bättre, ska snart sätta på lite kaffe och göra mackor.
För när det är lördag så FÅR man frukost kl 12.30! :D

Dagens Do: Lördag helt enkelt!

Verkligen planlöst.

Fredag och inga planer alls för den stundande helgen.
Nätshoppade en t-shirt och en weekendväska? från Haléns i brist på annat.

Och VARFÖR ska det vara så svårt att få svart hår?! Det borde ju vara bland det enklaste kan man tycka, men nä. Jag färgar och färgar och har svart hår i typ ett dygn, sen försvinner den.
Men bara från utväxten vilket är jävligt märkligt eftersom utväxten varken har färgats, plattats eller på annat sätt slitits på. Mit hår är konstigt. Dessutom har jag inte klippt det (förutom cp-luggen) på ett och ett halvt år... Borde göra det.

Svansis var tvungen att åka och jobba i Karlstad imorse så han kommer antagligen inte hem förrän ikväll, men vad ska vi göra DÅ? För jag betvivlar att det finns nåt att se på tv.
Kanske får hyra film. Om det finns nån bra. Ska snoka lite...



Tabletter istället för sprutor?

Japp! Enligt en artikel i Aftonbladet kan det första pillret
mot MS bli godkänt om typ ett år!
DET gillar jag! :)
Plus att tester visar på bättre effekt än sprutorna jag tar idag, som i bästa fall minskar skoven med 30 procent. I bästa fall... Men vid tester med tabletterna visade det sig att patienterna hade 55-58 procents färre skov.
Det verkar ju kalasbra för mig och dom uppemot 13.000 andra svenskar som har haft oturen att drabbas!

Störande grejer.

Saker som är jävligt störande...
  • Folk nsom stavar "the" istället för "te". Fast sen finns det ju dom som stavar "té" också. Fel, fel, fel. Om ett så simpelt ord nödvändigtvis måste krånglas till så kan man välja "thé".
  • När det sitter en tom rulle i toalettpappershållaren. Tar man det sista kan man väl sätta dit en ny?! Eller?
  • Lika irriterande som tomma toarullar; lyfter du ur soppåsen ur papperskorgen sätter du i en ny. Enkelt.
  • Folk som inte ens har viljan att göra rätt. Om det sen beror på att dom är för lata, korkade eller bara inte bryr sig kan ju diskuteras.

Man skulle kunna tro att jag är väldigt pessimistisk idag men det är jag inte, jag får ju äta kräftor!
Och sen kommer Jenny på besök också. Kaffe och kaka alltså. :)

Dagens Don't: Att jag inte får så mycket sömn som min kropp behöver.

Kan Ni hjälpa?

Jag skulle behöva adressen till nån bra webbutik där dom säljer lite coolare silverringar nämligen... Har redan kollat Silverbullet, Barbarella, Shock och Babysnake, men det måste ju för tusan finnas hur mycket som helst?! Alltså; döskallar, malteserkors och annat rock'n'roll...

Annars sitter jag på jobbet och trökar som vanligt. Och ute blåser det massor och regnar endel.
Jag gillar det INTE- Men. Idag ska jag vinna 141 miljoner på Lotto. DET blir fint det! :D

Kod Grön.

Jag skulle egentligen ha slutat 20.00 idag men fick gå redan kl 18.00!
Det beror på att bdet var Kod Grön på jobbet=inte så mycket att göra=tjänstledigt om man vill.
Det är värt.
Så nu har jag kyckling i ugnen och potatis på spisen. :)
Till efterrätt hade det varit schysst med en bra rulle men det verkar det bli värre med.

Dagens Do: Kod Grön så jag får sluta tidigare.

Dagens Don't: Killar enbart iförda pösiga hip-hopkallingar av boxermodell och vita tubsockor. Krääääk!



Liggas? Nej tack.

Beware of Bloggkrig.

Men hallå? Bloggkrig, är det det senaste eller? Vart man än surfar så möts man av "bloggkrig". Det är fjortisbloggar hit och kändisbloggar dit och alla startar såna där trendiga bloggkrig med varandra.
Förresten kan man ju inte ens veta om det är på riktigt eller bara fejk för att få läsare...

-----------------

Hur som så är jag väldigt osugen på det här med jobb idag. Men nån måste ju göra det. Jobba alltså.
Och trött och trasig diskmaskin och trasig favvojeans och måste komma på nån slags mat att laga när jag slutar.
Jag vill ha helg.