Verkligen tidig lunch.

Eller i alla fall tidig lunchrast; 8-8.30... Men sen slutar jag klockan 12.30 också. Fast eftersom jag var så tarv på att hämta min tvätt igår så hade den inte torkat riktigt. Det innebär att jag har en massa kläder hängandes hemma som borde vikas när jag kommer hem.
Inte har jag packat heller. Och eftersom jag började kl 06.00 så är frisyren inte fit for fight för Stockholmsbesök. Den har keps. Frisyren alltså. Eller ja, frisyren som inte finns...
Inte fanns det nån som var intresserad av att mata Figgo heller, trots att jag efterlyste via Facebook. Så han får väl mata sig själv på lördag... Jag får väl ställa ut några vatten/matskålar lite här och där och hoppas att han inte blir alltför sur.
Men det är lika bra att plocka bort alla mattor; han har ju nämligen en tendes att kräkas om han är missnöjd.
Jag vill ha paket för jag gillar paket JÄTTEMYCKET!

Ge mig, ge mig, ge mig!

Love film.

Igår var vi hem till Eken & Jenny och gav Tuva hennes födelsedagspresent. Hon blev skittuff med sina nya Hello Tito-tatueringar! Ja, Hello Kitty alltså.
Jag hämtade även ut ett paket till mig själv. 4 filmer från cdon. I like paket och film. :D Idag får jag gå hem till min lägenhet och hämta lite sängkläder. Sen ska jag få tvätta, ta bort gammalt nagellack och plocka ögonbryn.
Sen får jag vika tvätten, packa och duscha.
Och så måste jag fixa nån som kan mata Figgo på lördag... Ingen rast, ingen ro.
Den där utbildningen jag skulle ha idag och imorgon blev naturligtvis framflyttad. Det kanske var lika bra; jag var inte alls sugen på att lära mig nåt nytt.



En salig, men nice, blandning. :D

Is this it?

Jobb, jobb, jobb. Tänk om livet kunde bestå av mer än jobb, disk, tvätt, sprutor och andra skittråkiga grejer... Det skulle jag gilla. För nu är det inte så skoj längre.
Att det snart är vinter och kallt kan ha nåt med det tråkiga att göra. Fast jag drömde att det var vår. SKITHÄRLIGT var det!

Hemligt värre.

Idag skrev jag på ett papper där texten inleddes med:
"Enligt lagen om företagshemligheter..."
Det stod ju mera saker såklart men som sagt; en hemlis är ju en hemlis.

Ja, man skulle kunna tro att jag jobbar med hemlig forskning eller så. Men det gör jag inte. Men företagshemligheter finns det trots allt. Och många också. :D

Perfekt frukost..!

Idag dricker jag glögg. Alkoholfri sådan förstås, ska ju iväg och jobba. Fast egentligen borde jag dricka nån slags alkohol så att jag blir trevlig och inte märker att kunderna är så knäppa och trögfattade. ;D

Dagens Do: Att jag har ett paket kräftor i frysen!

Jobbigt att vara hämndlysten...

Saxat från Wikipedia:
"En hämnd är en missgärning motiverad av en tidigare, liknande, missgärning mot den som utför hämnden eller en anhörig till denne."

Jag kan faktiskt inte hjälpa det, trots att jag vet att det är barnsligt och larvigt. Men jag vet faktiskt inte hur jag annars ska få folk att förstå.
Det där tricket med att prata funkar ju inte... Å andra sidan tror jag inte att hämnd funkar så jävla bra det heller.
Sånt här kan göra mig enormt stressad och frustrerad och jag gillar det INTE.
Och på torsdag och fredag ska jag ha utbildning och lära mig nya grejer...


Nu igen.

En härlig, ljuvlig och blöt måndag... Fast jag börjar inte jobba förrän 15.30 och DET är skönt. Och den här veckan borde jag ha tvättid. Och så ska vi till Medväga och ge Tuva sin födelsedagspresent. Men tiden går alldeles för fort för tydligen har hon redan fyllt 8 år. ;D
Så då blev jag lite oroligt; min present passar egentligen en 2-åring men hon kanske blir glad ändå?
Idag har jag ont i huvudet också.

1, 2, 3 krusbär!

Tur att Fredde ringde och berättade att klockan skulle ställas tillbaka för jag hade ingen som helst koll. Det kunde ju ha blivit hur knasigt som helst.
Jag hade i alla fall kul ikväll, trots att jag var sur. :)
Fast sen blev jag lite sur igen. Typiskt. Men det är bara att gilla läget och vara nöjd och det finns dom som har det värre.

Spott & fräs.

Jag är faktiskt sur på riktigt. Varför måste det jävlas? Jag hade ju hoppats på att få sova inatt/imorgon, utan att vara tvungen att vakna av nåt gammalt alarm, men icke.
För det första kommer Svansis hem mitt i natten (om han kommer alls) och för det andra måste jag upp tidigt och gå till Elgiganten.
Stackars den där idiotiska norrmannen i servicedisken om jag är lika sur imorgon.

Inte alls min dag.

Trött som en apjävel, fick mitt nya SIM-kort som inte funkar, var och hämtade min kamera som varit inne på lagning och nu fungerar sämre än INNAN jag lämnade in den. Värt.
Så det betyder alltså att jag måste gå tillbaka till Elgiganten imorgon och fråga vad som händer... Värt.
Sån tur att jag inte har roligare saker för mig.
Och Svansis var så himla duktig och städade och donade när han kom hem. Men det var ju bara för att han hade planerat att gå ut ikväll. Värt.

Tävla hos Millah!

Den här Millah är ju fantastisk! Här lottar hon ut en galet snygg namnring från Butik Stil. Dom har dessutom en massa andra snygga smycken som jag skulle behöva. :D

Dagens Do: http://millahoman.blogg.se

Om första gången.

Japp; jag är med i min första bloggtävling hos Millah. I denna lottas det ut en goodiebag innehållande en massa härligheter!
Hon har flera tävlingar så det är värt att kolla in henne- :)
(För Er som är lite tröga så är det alltså bara att klicka på namnet så hamnar Ni på hennes blogg...)

En bild säger mer...


Duktigt av mig! :D

Idag har jag gjort ett "måste". Helt spontant också! Beställde ett nytt sim-kort och hoppas på att det ska funka i min gamla LG-telefon.
Jag hoppas även att jag inte kommer att behöva skicka efter nya inställningar varenda gång jag ska skicka/ta emot mms. För det är jävligt irriterande. Jävligt.


Dagens Do: Att den här dagen har gått hur fort som helst?!

The Mist.

Hmm, nu kan jag inte bestämma mig igen. För vad jag egentligen tycker om skorna... Beställde storlek 37, lite stora trots raggsockor men jag orkar inte knöla och returnera.
Fast jag vet inte om jag tyckte att dom var snygga eller töntiga. Dom ser töntiga ut när jag har dom på mig och jag ser dom uppifrån i alla fall. Annars var dom rätt så okej. För att vara beställda på internet.
Och dimman blir bara tätare. ;)



Do or Don't?


Skulle ju ha haft min andra kamera nu...




Så snabbt?! :)

Fick precis en sms-avisering att mina skor finns att hämta på paketutlämningsstället. Så spännande. Att se om jag valde rätt storlek eller om jag är tvungen att hålla på och skicka tillbaka och sådär.
Förresten så ligger det en jävligt schysst dimma över Borlänge för tillfället. Rockdiva likes. :)

Nu har jag bestämt mig.

Tror jag... För att INTE ta vaccinsprutan på torsdag. Hoppas att jag kan få en kallelse till vårdcentralen istället. Vecka 47 skulle passa mig perfekt, för jag insåg att jag för en gångs skull har lite annat på agendan några helger framöver. Saker som inte passar så bra ihop med eventuella biverkningar.
Till helgen är det ju
Saras 30-årskalas, nästa helg åker vi till Stockholm och den 6:e november var det nåt band på Club 33 som jag ville se; Cash Is King från Gävle. Ett Johnny Cash-coverband alltså. Kollade dom på MySpace och det lät riktigt bra. :)
Fick sms från Elgiganten att min kamera är tillbaka från reparation också, men jag väntar nog med att hämta den till på fredag om det är så att man måste betala nåt...



The man in black.

Zombie obsession.

Jag tror att jag blev lite besatt av zombies... Tycker att dom är både lustiga och obehagliga på samma gång. Kanske är för att det snart är halloween.
Har lite beslutsångest över det här med influensavaccination också; vi har ju möjligheten att få det genom jobbet nu på torsdag. Först var jag säker på att jag ville men nu vet jag inte riktigt, mest pga att jag tycker att det verkar jobbigt om jag skulle få biverkningar. Speciellt som det är kalas på lördag.
Nu är det ju inte alls säkert att jag får några biverkningar alls, men jag känner mig själv som en som inte brukar ha speciellt mycket tur när det gäller sånt där, så nu är jag lite osäker på hur jag ska göra... Och jag måste nog fråga nån teamledare om när man kan tänkas få spruta nr. 2.
Hmm, det behövdes tydligen ingen spruta nr. 2. Jag tror att jag kör...

Dagens Don't: Beslutsångest som bara jag själv kan råda bot på.

Idkeberget by night.

Hittade typ såna skor jag ville ha men 300 kronor dyrare än på nätet, så jag gick hem och köpte grisen i säcken.
Hade inget att göra igår kväll så vid 22-tiden drog vi till skogs. I Idkeberget. Verkligen kolsvart och lite läskigt. Jag började tänka på Motorsågsmassakern, deformerade och galna människor och vansinniga zombiebjörnar, Huh.
Man fattar liksom inte hur mörkt det egentligen är. Dessutom är det väldigt svårt att fota mörker.

Verkligen mörkt. Man såg INGENTING.


Det märks att Halloween närmar sig. Dom börjar röra på sig därute...

Rockdivas planer.

Idag planerar jag att gå till Kupolen, ta med plånboken och köpa det jag inte kunde köpa igår. Ska dessutom försöka hitta ett par nya vinterskor/stövlar. Problemet med mig och stövlar är att jag har för smala vader. Stövelskaften sitter liksom inte riktigt åt som dom ska...
Samma problem som om vaderna är för tjocka, fast tvärtom.
Hittade ett par tjusiga på
Skopunkten men jag vill ju gärna prova dom... Fast Skopunkten och Skohuset är väl typ samma så jag hoppas innerligt att dom finns där. Sen ska jag hem och diska (evighetsprojektet), göra min helt fantastiska köttfärspaj och sen bakar jag en kladdkaka.
Egentligen borde jag ha varit till bolaget också men Carre kanske bjuder på ett glas apvin ikväll? ;)


Idag var det lite "plötsligt"!

Svansis hämtade mig efter jobbet idag och när vi kom hem satt vi vid köksbordet och jag skrapade en trisslott, 25, 25 och 25. Sen skrapade jag x-rutan. Såklart.
- Men oj Svansis, jag vann 250:-..!
Japp, 25x10! Har alltid trott att det där med x10 har varit en bluff men tydligen inte. För idag var en plötslig dag! :D

Dagens Do
: Bra grejer gånger tio!

Rockdiva fyndar!

Var in på Kupolen och hittade byxor och halsduk. Fast jag kunde inte köpa för jag hade glömt plånboken hemma. Såklart.
Och eftersom ingen vill berätta vart min kofta är så är jag i behov av en ny. Men det går inte att hitta någon ny. Jo, om man gillar mönsterstickat; då är det bara att välja och vraka. Vad är det med Sverige och mönsterstickade koftor i år?! Jävla nötter.

Mönsterstickat någon? Ja, kanske "någon" men inte jag. Tack ändå.

Paraplyer år 2009.

För det är väl 2009 va? Då kan man ju tycka att det här med paraplyer och dess utformning borde ha kommit längre...
Jag menar; vi kan klona djur och åka till månen, men ett vettigt paraply går INTE att tillverka. För jag fattar inte varför handtaget absolut måste placers i mitten; det är ju där man själv vill vara, inte ute på sidan där man ändå får det satans regnet på sig!
Varför ska det vara så märkvärdigt att montera handtaget på nån kant? Men det borde ju finnas sådana paraplyer redan. Men om så är fallet så har jag aldrig sett något, har Ni?

Förlegad version av paraply.

Men just nu är det sol.

Alltså, det börjar bli för jävla kallt på morgonen nu. Och d åär det ändå inte ens hälften så kallt som det kommer att bli. För att inte tala om hur mycket mera snö, is och blask det kommer att vara om nån månad eller två. Jag längtar INTE.
Svansis vill ta ett lån och köpa en skoter... Jag vill ta ett lån och köpa ett par snygga vinterskor. Det gäller att prioritera.

Pysseltanten.

Eftermiddagen blev inte riktigt som jag trodde så det var ju skönt. Men disken slapp jag inte. Däremot var vi till ÖB där Svansis hittade beef jerky till mig! 25:- för en stor påse! Det är helt galet, och god var den också! Sen köpte jag en tång på Biltema.
Jo, för jag behöver en bra tång till mitt pyssel som jag håller på med. Tyvärr kan jag inte skriva vad det är för hemligt jag pysslar med. Inte än. Om 2-3 veckor kan Ni få veta. ;D
Nu blir det Efterlyst och sen True Blood.


Dom där Skarsgårdarna, dom kan dom.

En sån där dag...

Idag är det ingen bra dag, jag känner det. Idag kan det vara en sån där dag som man är sur på...
Vi skulle ju få retroaktiv löneförhöjning fr o m maj och den skulle utbetalas på oktoberlönen, men nej; nåt strul gör att vi inte får den förrän i november. Jävligt typiskt eftersom jag har mer utgifter än vanligt den här månaden. Känns det som.
Jävligt typiskt eftersom jag hade planerat en tatuering modell större den här månaden. Jävligt typiskt eftersom jag behöver köpa endel grejer den här månaden. Jävligt typiskt helt enkelt.
Och jag VET hur den här dagen kommer att fortlöpa, OCH avslutas, efter jobbet; jag kommer hem, diskar, internettar lite, lagar mat, kollar tv och lägger mig i sängen. Där kommer jag inte att kunna sova pga en orgie i snarkningar, gnäll och bensprattel.
I med öronpropparna, få några timmars sömn och upp när klockan ringer 06.50. Inget utöver det vanliga. Som vanligt. Sämst dag.



Ge mig värme, bekymmerslösa dagar på balkongen och kallt vin.
Peace & Love 2009.

Rockdiva efterlyser.

1. Men svarta stickade kofta med knappar.
2. Min Shrekfilm, 1:an.
3. Min dödskallering i silver.

Vart tar alla saker vägen?! Jag har ingen aning.
Skulle även vilja att mitt nya VISA-kort kommer med posten idag för det jag har nu funkar inte alls i uttagsautomater. Har å andra sidan inga pengar på det... Mest för att jag betalade en av Svansis räkningar på 2400:-.
Det sämsta är att hans batteri i bankdosan är dött och han får aldrig rörmökarnäven ur och fixar det. Därför får jag vara utan pengar. Så då kan jag lika gärna vara utan kort också.
Igår diskade jag, var upp på vinden och hämtade vinterjackor och skor, upp på vinden igen och lämnade sommarjackor och skor, diskade igen och lagade mat. Svansis sa att han skulle dammsuga men han åkte till Djurmo och spelade innebandy istället. Ja, det är ju bra att han rör på sig?

Viktigt! :D

Men sådär ja! Mera Tim Burton; han gör Alice i Underlandet och det kan ju inte bli annat än bra och skruvat!


Naturligtvis med Johnny Depp i huvudrollen. Snyggt va?



Dagens Don't: Att Svansis skruvar upp elementen till max, även i sovrummet, så att jag måste sänka temperaturen. I smyg.

Inget viktigt.

Näe... Jag har inget viktigt att skriva. Fast har jag någonsin det?
Nåt jag har kommit på är i alla fall att det funkar skitdåligt när jag och Svansis ska kliva upp samtidigt. Vi borde ha ett till badrum.
Men nu har vi fått schema för v. 44 och eftersom jag kom ihåg att önska tider så kommer jag att ha ett par dagar med sovmorgon. Jösses, som jag längtar!

Nytt påfund...

Vad är det för idioti? Jag har börjat gnissla tänder när jag sover... Har lite ont i käkmusklerna när jag vaknar och det känns inte alls bra.
Googlade och insåg att det antagligen, och förmodligen, beror på min störda sömn... Kul. Eller inte. Eftersom det som orsakar mina sömnproblem inte går att göra så mycket åt.
MYCKET jobbigt.

Söndagskök.

Håller på och stökar i köket; har hasselbackspotatis och äppelpaj i ugnen. Steker på ett par pepparbiffar sen.

Igår var vi hem till Eken och Jenny och träffade Holly för första gången. Hon var väldigt, väldigt liten och söt trots att hon ändå var större än vad Tuva var när hon föddes..! :D
Och imorgon är det jobb igen...

Vilken brud!

Alltså; det känns väl sådär att jobba till 22.00 en fredag, om jag ska vara ärlig...
Men Ni som har möjlighet, och missade Corpse Bride på 5:an i söndags, har chans att se den kl 21.00 på kanal 9 ikväll. En av dom snyggaste filmer jag sett faktiskt. Tim Burton är ett geni.



Kardemummakatt.

En ganska fattig frukost bestående av en yoghurt och kaffe.
När man äter yoghurt i det här hushållet gäller det att vara snabb, eller i alla fall snabbare än Figgo för han fullkomligt ÄLSKAR yoghurt. Han sitter bredvid, sträcker ut tassen blixtsnabbt för att sno skeden. Han ser väldigt rolig ut när han är på yoghurtjakt.
Men eftersom kattmagar är känsliga mot mjölkprodukter så får han inte så mycket av det goda. Fast det finns ju kattmjölk så då borde dom göra kattyoghurt också.
Annars gillar han att äta andra okattiga saker, t ex gurka, burkchampinjoner, havregrynsgröt och majs! Och när han är bajsnödig blir han helt galen och rusar fram och tillbaka som en dåre genom lägenheten, som för att få igång tarmsystemet eller nåt. Men katter är ju lite knasiga överlag och det är väl därför jag gillar dom så mycket! ;D
Om Du är kattägare får Du gärna skriva en kommentar och berätta om din katts/dina katters egenheter och lustiga nycker. :)

Och förresten gör jag som i Arabien och kryddar mitt kaffe med kardemumma, perfekt om man inte har nåt fikabröd! Å andra sidan har jag ju bullar i frysen efter helgens bak. :D



Älskade, knäppa djur!

Naturligtvis.

Varför vaknar jag klockan 07.50, och inte kan sova mera, när jag inte börjar jobba förrän 15.30? Jag VILL ju vara trött och sova! Typiskt, typiskt, typiskt.
För om jag inte sova strax så vet jag ju att jag kommer att bli pinsamt trött på jobbet ikväll...

Letar som en galning.

Jag letar efter nästa tatueringsmotiv.
Vet inte om jag skrev det tidigare men den kromade pantern har jag gett upp, då ska nog Chris Garver eller nån annan svinduktig tatuerare göra den...
Så nu står valet mellan en svart panter eller en kräfta..! :D Vad tror Ni?!
Och om Ni tror kräfta, ska den då vara kokt eller inte?! :D


I lördags kom jag ihåg att jag äger en vattenpipa, så jag laddade den
med lakritstobak. Vattenpipa är klart underskattat.

Miljoners miljoner.

Hade spelat på Lotto igår och hoppades på miljonvinst men som vanligt så blev det inte en endaste liten krona. Så jag antar att det inte är läge att säga upp sig från jobbet. Än.
Idag måste jag fixa ett nytt visakort och egentligen borde jag ringa Tele2 och få ett nytt SIM-kort också; det var då själva fan vad allt ska krångla... Sånt där krångel gillar jag INTE.

Rockdiva hjärta kött.

Jag gillar kött. Jag är lite som Blondinbella; hon tar pälsen, jag tar köttet.
Perfect match kan man säga.
Var på Citygross igår och köpte Vanilla Coke och 3 kilo kött. Kokosmjölk, Beef Jerky, kattgodis och broccoli också. Och annat. Så idag blir det marinerade fläskkotletter och grillade grönsaker till middag.
Ser fram emot helgen då vi ska få träffa nya Holly, trots att det är lite läskigt med en minimänniska som man inte känner alls. ;D

Dagens Do: Att jag lämnade in min kamera till kameradoktorn. Hoppas att han kurerar.

Holy Holly!

Fick ett sms av Eken inatt; nu har familjen Eklund utökats med en liten Holly och det hade inte varit några problem! :)
För övrigt gillade jag morgontemperaturen idag, för övrigt gillade jag INTE att jag glömde mitt kort till jobbet.

Sväljes hela.

Det här med Öronpropparna, med stort Ö, är fan ett jävla gissel. Oftast plockar jag ur en (eller båda) i sömnen och lägger dom på nåt "smart" ställe; har jag tur ligger dom under kudden. Har jag lite mindre tur ligger dom I örngottet och är därmed svårare att hitta.
Förra veckan, när jag vaknade av snarkningar och var propplös, låg jag på rygg och höll propparna i mina knäppta händer. Då kände jag mig smart eftersom dom var nära till hands! Hands, fattar Ni?! Ha, ha!
Imorse kände jag mig väldigt osmart när jag såg att jag hade lagt en i mitt vattenglas...

Snuvade mig själv...

På en skön och lång jävla sovmorgon. Kom till jobbet, jobbade i nån timme när Emma frågade:
- Men Helena, vad gör du här NU?!
- Vadå?
- Men du börjar ju inte förrän 15.30 enligt schemat..!
- Nä, det är imorgon.
- Nä, IDAG börjar du 15.30...
- Men va fan...

Jag hade skrivit fel i min kalender. Tydligen. Piss också. Hade ju sett fram emot den där sovmorgonen i snart 2 veckor. Ville ju så gärna få lite normal sömn, utan öronproppar. Får väl sova på fredag morgon för DÅ jobbar jag 15.30-22.00 i alla fall. Det vet jag. Piss, piss, piss.

Va? Måsten nu igen?!

Ja, för jag måste lämna in min kamera, igen, innan garantin går ut. Varför måste den bete sig? Och så tycker jag att det kan kännas som att Elgiganten tror att det är MITT fel.
Men det är det inte, det är nåt bögeri med nåt drev i motorn som gör att den låter skitkonstigt och inte kan fokusera ibland... Sånt där blir man trött av. Och så blir jag lite yr i huvudet när det är så fasligt kallt ute!


Dagens Don't: Nikon D40. Punkt.

Jobb, jobb.

För idag är det måndag och jobb. Jag gillar inte alls måndagar. Inte alls. Så idag tror jag inte att Ni får se mycket av mig...
Lördagens utgång var okej. Men det är inte alls lika roligt i Borlänge som det var förr. Typiskt.


Dagens Don't: När mitt kort inte funkar i uttagsautomaten inne på Kupolen. Då kan jag inte köpa mat och får gå hungrig.

Vänta, blogga, vänta.

Väntar på att Carre ska komma och dricka vin. Jag slafsade i mig lite nudlar direkt ur kastrullen, allt för att slippa diska. :D Drack vin men gick över till Southern Comfort. Försöker komma på musik att spela på Spotify men som vanligt är det helt blankt i huvudet.

Rockdiva just nu.

Men dö nångång!

Ja Carre, det kanske är myggfritt i Mockfjärd men INTE här.

Den satt där aplänge också... Jag gillar inte myggor.


Förresten fick Svansis gå in till granntanten och hjälpa henne att ringa 112 idag. Kanske borde anmäla honom till Svenska Hjältar? :D

Rockdivas bak.

Såja, bullarna är klara men tydligen var jag lite dålig på ögonmått när jag skulle skära degrullen i 2 cm breda bitar, dom blev snarare 4 cm och resultatet ser Ni nedan. ;D

Dom fick ju typ inte plats i formarna!


Men ja, dom blev ju goda ändå så kanelbullens dag; bring it on!

Kallt och skönt.

Svansis sov på soffan inatt, bra initiativ tycker jag. Så jag vaknade vid nio-tiden och var pigg. :)
Ska snart sätta igång med bullbaket men det tråkiga var att jag glömde köpa pappersformar igår, vilket betyder att jag måste gå till affären först...
Men sådär är det jämt, att man glömmer en lite grej och måste tillbaka. Men först ska jag brygga en kopp kaffe, ta på mig mystofflorna, sätta mig på balkongen och ta en cigg. Det är en underbart kall morgon!

Helt slut...

Så jäkla trött att jag tror att jag ska gå och lägga mig. Och kolla på Yippie Ki-Yay MF. För karaktären Jarmo kan vara en av dom roligaste jag vet! Imorgon ska jag baka kanel- och kardemummabullar tror jag.
Svansis har sagt att han ska städa... OM han gör det tänker jag inte lyfta ett finger för att hjälpa till. Lägga in lite kläder i min garderob på sin höjd. Nån rättvisa måste det ju vara. Idag diskade jag, plockade undan i köket, slängde sopor, lagade mat och diskade igen.
Han och Mackan har åkt till Tommy för att spela tv-spel och dricka öl. Jag hoppas verkligen att han låter mig sova när han kommer hem, om han kommer inatt vill säga, det gick ju inte alls så bra sist han var ut med Markus.
Jag ska i alla fall dricka lite vin och nån Southern Comfort imorgon kväll!


Jarmo Ek (Joachim Persson) & Musse Hasselvall.

Rockdiva goes maskara.

Men hey; hur vore det att ta en genväg genom maskaradjungeln? Det vore väl fint va? För det är fan svårt det här med att hitta en perfekt maskara. Fast det beror väl på lite vad man är ute efter...
Själv vill jag ha tjockare och längre ögonfransar, men smulor under ögonen undanbedes. Därför tänker jag utvärdera dom fyra maskaror jag, för tillfället, har i min ägo. Vi börjar med:


Max Factor - False Lash Effect
Borsten är ganska stor och tjock vilket gör att den känns klumpig att arbeta med.Resultatet ger lite längre och tjockare fransar men den där lösögonfranseffekten ser jag inte röken av.
Rek. pris 175:-




L'Oréal - Telescopic Carbon Black
Den här köpte jag idag och var så tarv på att testa den att jag använde den på min befintliga maskara. :D Den håller vad den lovar och att fransarna blir mycket längre är det ingen tvekan om! Däremot är det svårt att säga om dom blir fylligare.Borsten är smal och jag tror att den kommer att funka bra.
Rek. pris 155:-




IsaDora - Boost Up Mascara
"Volume-lenght-curl-separation. All In One". Eller inte. Borsten är hård och oböjlig med små plastpiggar som funkar lite halvt. Varken curl eller volym utöver det vanliga. Inget alls utöver det vanliga faktiskt.
En helt okej vardagsmaskara helt enkelt.
Rek. pris 139:-





L'Oréal - Longitude
Longitude testade jag av en kompis och blev fast. Den här maskaran är den bästa jag testat; tjockare, längre och separerade fransar. Och det bästa är att du själv kan bestämma hur dramatiskt det ska se ut beroende på hur många lager du målar! Oavsett mängden lager klumpar den sig inte! (Ja, jag kan ju inte garantera att den är bra om du målar 25 lager, men tre funkar bra.) Borsten är av normalstorlek och enkel att ha att göra med.
Rek. pris 135:-




Jag borde skämmas...

Ja, det borde jag faktiskt. För nu hände det igen... Jag stod ute och rökte då det kommer en tjej:
- Hej Helena!
Den här gången försökte jag inte låtsas som om jag kände igen henne utan såg bara jävligt frågande ut.
- Det är Emmas kompis! säger hon då.
Men jag vet inte så då låtsas jag:
- Ja, men heej!
- Är det bra?
- Ja, men det är ju så tråkigt att jobba...

Emma jobbar på mitt jobb men jag har ingen koll. Är ju för fan sämst i hela världen. Så därför tänker jag ta tillfället i akt och be om ursäkt till alla Er jag inte minns och inte kommer att minnas; förlåt och ta det inte personligt, det är tydligen sån jag är?!

Dagens Don't: Att jag tydligen inte är intresserad av nya människor.

Nyheter!

Få se nu... Hmm. Helgplaner var det ja... Eventuellt en middag hos Eken och Jenny ikväll. Antagligen lite vin med Carre imorgon för Svansis skulle till byn och spela poker.
Städa. Diska. Laga mat? Trök.
Såg att Marabou kommer med en nyhet v. 44; Marabou Vinter med smak av julkryddor. Låter verkligen gott! Kanske att den chokladen funkar ihop med vinet som Carre tipsade om; Tr3 Apor. :D

Aporna heter Anders, Göran & Ove.
Alltså, dom GÖR det. På riktigt!

Brrrr...

Det är fan kallt ute nu... Typiskt.
I måndags, efter att jag hade diskat och lagat mat (ja, i den ordningen) så sa Svansis att han skulle ta disken som blev kvar efter maten. Perfekt, tänkte jag.
Men när jag kom hem från jobbet idag orkade jag inte se den där jävla disken längre, som dessutom hade blivit större, så jag lära väl diska.
Tråkigt är det hur som.

Dagens Do
: Disk som diskar sig själv.

Minns Ni? :D

Idag tänker jag på Slime. Minns Ni det? Det gröna, slemmiga som var förpackat i en soptunnelik burk? Jag minns det och jag minns även hur Slime luktade. :D Fast vad hade man det till? Egentligen?!
Och från detta slem är steget inte långt till Garbage Pail Kids! Jag tyckte att dom var skitcoola och samlade såklart. Men det var ju skittråkigt när man fick dubletter...

Nostalgi på hög nivå.


Och manicklar. Det var ju roligt. Eller nja...
Fast nåt som var populärt och som jag minns att min kusin Roger samlade på var Luktisar; små, runda klistermärken som avgav doft om man skrapade på dom. Det kunde lukta popcorn, pannkaka, brända däck eller tandkräm t ex. Ha, ha!

Endel luktade ju inte så jäkla gott;
skunk eller gamla gympadojjor? What?


Och det var Fun Factory som visades på Sky Channel, med serier som Transformers, Care Bears, Inspector Gadget och He-man. DJ Kat var programledare. :D
Nintendo 8-bitar med Super Mario Bros. stod högst upp på önskelistan en jul och jag fick det! Höjden av lycka! Undras hur mycket det kostade egentligen?
Och det var Paula Abdul "Straight Up" och Neneh Cherry "Buffalo Stance". Trance Dance, Varuhuset, Rick Astley och OLWs chips. I den där plastiga påsen med stjärnor på, favoriten var såklart dill.

Mario tillsammans med...

... dessa med grill- eller dillsmak.
DÄR snackar vi fredagsmyyyyyyyys!